Magazinul Supeco numărul 16 s-a deschis la Satu Mare

Începând de astăzi, sătmărenii își pot face cumpărăturile zilnice la Supeco, un nou format de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile.

Supeco Satu Mare oferă clienților posibilitatea de a cumpăra un coș cu 30 de produse de bază (apă minerală, bere, suc, produse de igienă corporală și de curățenie, cât și alimente) la un preț de doar 49,99 lei, cât și peste 250 de produse sub 1 leu fiecare. 

Mai mult, supermarketul dispune de peste 700 de produse care vin cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește cantitatea de produse cumpărate, cu atât prețul pe bucată scade. Pentru alte 300 de produse vrac, prețurile încep de la 0,29 lei/ 100 grame.

Supeco este un concept unic de magazin, pentru că totul se investește în prețuri mici. Le putem oferi clienților aceste prețuri mici pentru că economisim costurile pentru energie și alegem să nu investim în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi. Nu în ultimul rând, facem economie de spațiu, depozitând stocurile direct în magazin și reducem costurile de transport, cumpărând de la furnizori locali” –  Eric Bouin, directorul lanţului de magazine Supeco.

Supeco ajunge la 16 magazine deschise la nivel național

Locuitorii din Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București și Cluj sunt deja familiarizați cu ofertele și prețurile mici zilnice ale magazinelor Supeco.  

La fel ca în celelalte magazine din țară, și la Supeco Satu Mare produsele pot fi achiziționate în pungi biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală non-toxică pe bază de soia, special concepute astfel încât să se biodegradeze complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu și sunt certificate de autoritățile din domeniu.  

Supeco Satu Mare

  • Adresă: strada C.S. ANDERCO nr. 1
  • Mijloace de transport: autobuzele 2, 14, 15
  • Programul de funcţionare: Luni – sâmbătă: 7:30-21:00, Duminică: 8:00-18:00
  • Oferta de produse: 3.800
  • Suprafața magazinului: 1.376 m²
  • Locuri de muncă: 22
  • Număr de case: 5
  • Număr de locuri de parcare: 78
- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...