Magazinul online Bonami a lansat propriul serviciu de livrare

Începând din iunie, magazinul online cu mobilier și decorațiuni, oferă transportul pentru piesele de mobilier până în locuința clientului prin Curier Bonami.

Serviciul este disponibil momentan doar în București.

Nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate până în interiorul locuinței clientului, ci și montajul, preluarea ambalajelor și a piesei vechi de mobilier, daca este cazul, a menționat Pavel Vopařil, CEO Bonami

În contextul pandemiei, magazinul online a ajuns la un portofoliu de 50.000 de produse, din care 25.000 disponibile în stoc, cu livrare imediată.

De asemenea, Bonami a pariat pe dezvoltarea propriei mărci de produse premium pentru grădină, Le Bonom. În perioada următoare, gama va fi extinsă și la alte categorii de produse.

Bonami este membră a grupului Miton și a fost înființată în 2012 de Václav Štrup. Compania are 150 de angajați în birourile sale din Praga și 100 la depozitul de marfă.

Magazinul online este prezent în 5 țări: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România. Toate operațiunile se desfășoară din sediul central de la Praga.

- publicitate -

trebuie să citești