Magazinul Kaufland cu numărul 1.500 din Europa se deschide în București

Kaufland inaugurează joi, 24 noiembrie, magazinul propriu cu numărul 1.500 din Europa. Acesta va fi deschis în București, pe Bulevardul Basarabia, nr. 250, Sector 3.

Cu o suprafață totală de 5.000 mp și un spațiu de vânzare de 3.400 mp, noul hipermarket este dotat cu soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de mișcare și sistemele de recuperare a căldurii.

De asemenea, Kaufland Basarabia este alimentat cu energie electrică verde, dispunând de panouri fotovoltaice pe o suprafață de peste 550 mp, în care s-au investit circa 100.000 euro. Mai mult, magazinul are un acoperiș verde, de peste 1500 mp.

Noul hipermarket este dotat cu 8 case de marcat standard și alte 10 case expres de tip self check-out și va fi deschis de la 7:00 până la 22:00, de luni până sâmbătă, respectiv 7:30 – 21:00 duminică.

Parcarea are o capacitate de circa 270 locuri, dintre care 11 pentru persoane cu dizabilități și 7 pentru părinți. Aceasta este prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Tot în parcare, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

În România, Kaufland deține o rețea de 158 de unități, din care 20 de magazine sunt în București.

CITEȘTE ȘI: Kaufland înlocuiește pungile subțiri cu variante biodegradabile

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...