Magazinul Jysk din parcul comercial Joy Sovata se deschide în 21 iulie

Magazinul Jysk din parcul comercial Joy Sovata, situat în str. Primăverii, nr. 58, lângă Kaufland, se deschide în data de 21 iulie.

Jysk ocupă cel mai mare spațiu comercial din întregul proiect, 1.300 mp. Retailerul danez este prezent în județul Mureș încă de la intrarea companiei pe piața din România, în anul 2007, când a deschis magazinul din Târgu Mureș.

În cadrul primului centru comercial modern din oraș au închiriat spații și KiK, Pepco, DM Drogerie și retailerul polonez de articole sportive Martes.

DM Drogerie are aici unitatea cu numărul cinci din județ, KiK magazinul numărul trei, iar Martes Sport deschide în Sovata prima unitate din județul Mureș.

Joy Sovata are regim de înălțime parter, cu o suprafață desfașurată de 3.765,00 mp și beneficiază de 105 locuri de parcare (din care patru pentru persoanele cu dizabilități).

Pro Development a deschis anul trecut un parc comercial în orașul Balș, județul Olt și pregătește alte două la Rupea, jud. Brașov și Roznov, jud. Neamț.

CITEȘTE ȘI: Pizza Hut duce conceptul Fast Casual Delivery la Târgu Mureș

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...