Magazinul Jysk din parcul comercial Joy Sovata se deschide în 21 iulie

Magazinul Jysk din parcul comercial Joy Sovata, situat în str. Primăverii, nr. 58, lângă Kaufland, se deschide în data de 21 iulie.

Jysk ocupă cel mai mare spațiu comercial din întregul proiect, 1.300 mp. Retailerul danez este prezent în județul Mureș încă de la intrarea companiei pe piața din România, în anul 2007, când a deschis magazinul din Târgu Mureș.

În cadrul primului centru comercial modern din oraș au închiriat spații și KiK, Pepco, DM Drogerie și retailerul polonez de articole sportive Martes.

DM Drogerie are aici unitatea cu numărul cinci din județ, KiK magazinul numărul trei, iar Martes Sport deschide în Sovata prima unitate din județul Mureș.

Joy Sovata are regim de înălțime parter, cu o suprafață desfașurată de 3.765,00 mp și beneficiază de 105 locuri de parcare (din care patru pentru persoanele cu dizabilități).

Pro Development a deschis anul trecut un parc comercial în orașul Balș, județul Olt și pregătește alte două la Rupea, jud. Brașov și Roznov, jud. Neamț.

CITEȘTE ȘI: Pizza Hut duce conceptul Fast Casual Delivery la Târgu Mureș

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...