Magazinul FineStore: 4 motive intemeiate sa-i treci pragul

Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1 este adresa pe care trebuie sa o retii pentru evenimentele importante din viata ta. Cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice, FineStore,ro te invita si in magazinul fizic, in care te asteapta peste 4.500 de produse, incat este aproape imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti cand te pregatesti fie pentru sarbatori, aniversari sau orice alt tip de reuniuni festive.

Pentru mai mult de jumatate dintre produsele comercializate de FineStore, pretul este mai mic decat in magazine, in aceasta perioada, reducerile ajungand si la 50%. Acest lucru nu inseamna insa ca reprezentantii magazinului fac rabat de la calitate. Produsele comercializate de antreprenorii FineStore sunt 100% originale, fiind achizitionate de la importatori oficiali din Romania sau direct de la mari case de distributie din Olanda, Germania, Franta, Austria sau Italia, ceea ce inseamna ca sunt excluse tarifele intermediarilor.

In magazinul FineStore gasiti tot ce va intereseaza in materie de bauturi alcoolice (de la palinca pana la vin, de la sampanie pana la rom, de la whisky si cognac pana la vodka si gin), dar si cafea, ceai si parfumuri, apreciate in special de doamne.

Ce spun clientii

Vizita in magazinul FineStore este redata cel mai bine de clientii care i-au trecut pragul.

„Un alt fel de magazin, de la personal pana la varietatea produselor. Recomand cu tot dragul. Bunul gust isi spune cuvantul”, “Un magazin excelent, servire excelenta, angajati extrem de saritori, care te primesc cu bratele deschise si zambetul pe buze, o adevarata experienta mai ales la degustat!”, “De cum am intrat am fost uimit de profesionalismul angajatilor de la depozit (n.r – Soseaua de Centura Nr.30, loc. Tunari, jud. Ilfov)si de promptitudinea cu care m-au servit”, “Preturi bune, prezentarile fiecarei categorii de bautura sunt istorioare spuse de connaisseurs, care te provoaca sa le gusti, ai posibilitatea de-a cumpara cu cardul, ceea ce e minunat”, “Produse minunate. Preturile sunt super ok! Imi place cum sunt prezentate si detaliile angajatilor, care isi fac asa cum trebuie meseria”, “O experienta foarte placuta. Oameni amabili si avizati plus o varietate foarte buna de produse la un pret corect. Bonus, poti degusta inainte sa cumperi destul de multe sortimente. Recomand!”.

De la brand-uri celebre, precum Vertigo, Dictador, Mozart sau San Martino si pana la brand-uri romanesti, in magazinul FineStore gasiti bauturi alcoolice ieftine si originale care sa adauge savoare intalnirilor festive si care sa multumeasca si cele mai exigente gusturi, tinand cont de oferta diversificata si constant actualizata. In plus, degustarile si interactiunea cu specialistii FineStore fac ca experienta achizitionarii licorilor preferate sa fie una cu totul deosebita. 

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...