Magazinul de echipament montan Montrek a fuzionat cu retailerul ucrainean Gorgany

În urma parteneriatului, magazinul Gorgany din centrul Bucureștiului a fost rebranduit Montrek

Magazinul de echipament montan Montrek a fuzionat cu Gorgany, retailer ucrainean intrat anul trecut pe piața românească, care este deținut de producătorul de articole de drumeție Turbat.

Astfel, fostul magazin Gorgany București a fost rebranduit în Montrek. Acesta este situat pe Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 35, lângă Piața Unirii și are o suprafață de vânzare de 500 metri pătrați, dispusă pe două niveluri.

La parter sunt expuse articole de îmbrăcăminte, accesorii pentru outdoor și nutriție sportivă. Etajul este dedicat pasionaților de trekking și alpinism, articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru ascensiunile montane.

Pe lângă marca Turbat a proprietarilor Gorgany, Montrek are listate articolele unor producători internaționali de echipamente de munte și de alpinism precum Osprey, Zamberlan, Salewa, Scarpa, Ortovox, Nordisk, Northfinder, Petzl, Mund, Edelrid, Kong, Nature.

Turbat este un brand ucrainean de jachete puf, saci de dormit, corturi și echipament de munte, fondat în 2005 de antreprenorii Andriy Bandrivskyy și Oksana Donets, care este prezent în mai multe țări din Europa și Asia.

CITEȘTE ȘI: Alpinistii Radu Albu si Radu Turta au cucerit Muntele Elbrus

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...