Magazinul Bebe Tei si Farmacia Tei in cadrul mall-ului VIVO! Constanta

VIVO! Constanta va gazdui prima farmacie Tei si primul magazin Bebe Tei din afara Bucurestiului. Astfel, brandul Farmacia Tei va fi prezent pentru prima data in regiunea Dobrogea. Bebe Tei va ocupa o suprafata de 1750 de m2, iar Farmacia Tei va avea la dispozitie un spatiu de 650 m2 in cadrul centrului comercial.

Ambele magazine se vor deschide in luna octombrie a acestui an. Parteneriatul cu IMMOFINANZ reprezinta un pas important in strategia de dezvoltare la nivel local a magazinului Bebe Tei si Farmaciei Tei.

„Noul parteneriat cu Farmacia Tei si Bebe Tei va contribui la diversificarea mixului de chiriasi, furnizand clientilor VIVO! Constanta noi produse si servicii. Noi ramanem dedicati optimizarii continue a spatiilor noastre si a ofertei din cadrul mall-urilor VIVO!, punand la dispozitia retailerilor si clientilor nostri un mediu optim pentru a-si desfasura activitatea”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ Romania.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...