Magazinul Altex Alexandria a fost modernizat. Se redeschide în 13 iulie

Altex continuă strategia de modernizare a magazinelor și anunță finalizarea procesului de reamenajare a unității din Alexandria, după o investiție de peste 1 milion de euro.

În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare.

Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență de cumpărături mult mai bună.

De asemenea, magazinul este acum dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Magazinul Altex Alexandria a fost deschis în 2010, se află pe Str. București, nr. 166, lângă hipermarketul Kaufland și are o suprafață comercială de aproximativ 950 mp.

Magazinul Altex Alexandria va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 21:00, iar duminica magazinul va funcționa în intervalul 09:00-18:00.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Altex a mutat magazinul local în noul proiect Nest Miercurea Ciuc

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...