Magazinele Metro din România au primit certificarea Dekra

Metro anunță că toate magazinele din cadrul grupului, precum și platforma logistică One Roof, au primit certificarea Dekra pentru locații de încredere.

Certificarea atestă respectarea tuturor măsurilor de protecție generale împotriva COVID-19 recomandate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și autoritățile locale.

Verificarea fiecărui magazin în parte și a platformei One Roof s-a realizat în baza a peste 100 de criterii stricte de evaluare care au evidențiat faptul că în locațiile METRO sunt aplicate protocoalele standardizate de protecție împotriva virusului.

Evalurea efectuată de Dekra, companie activă în domeniul siguranței de aproape 100 de ani, este în linie cu directivele instituțiilor responsabile cu politicile de sănătate publică, dar și cu cele ale agențiilor locale care reglementează normele de securitate și sănătate în muncă și vizează atât siguranța clienților, cât și cea a angajaților.

Pentru a preveni răspândirea virusului au fost asigurate încă din luna februarie:

  • un program de lucru flexibil (work from home pentru angajații a căror activitate se poate desfășura remote);
  • echipamente de protecție pentru angajații din magazine și depozit, dar și controale medicale periodice;
  • intensificarea acțiunilor de curățare și igienizare a magazinelor, acces în magazine doar după verificarea temperaturii angajatului/clientului și doar dacă temperatura este de 37,5 grade Clesius;
  • informarea clienților despre măsurile de prevenție prin stațiile de amplificare, dar și prin intermediul afișelor de la intrare și în apropierea caselor de marcat.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...