Magazin verde Profi, în orașul Lipova, județul Arad

.
.

Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat la Lipova, judetul Arad. Retailerul a mai inaugurat doua magazine la Negresti-Oas si Turceni.

„Cautam in permanenta modalitati prin care magazinele noastre sa devina mai flexibile si mai bine adaptate nevoilor unei societati care se schimba in ritm rapid,” a declarant Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.

„Daca ne gandim doar la acest an, am dat nastere unui concept de magazin modular care poate fi adaptat astfel incat sa permita retailului modern sa ajunga in zone pana acum inaccesibile unor astfel de magazine, iar acum iata, va prezentam si primul dintr-o lunga serie de magazine capabile sa-si genereze singure energia de care au nevoie.”

Amplasat pe strada Timisoara, acest magazin construit de la zero se prezinta in format standard, avand o suprafata totala de 512 m.p., cu o sala de vanzari de 385 m.p. Este un magazin modular care isi produce singur apa calda si energia necesara iluminatului si instalatiilor frigorifice, contribuind astfel la reducerea poluarii mediului. Este totodata primul magazin din retailul romanesc apt sa isi produca singur aproape toata energia pentru o mare parte a zilei, in fiecare zi.

Noul magazin din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, se afla pe Strada Pietei nr. 1A, la parterul unei cladiri comerciale. El se prezinta in formatul standard si are o suprafata totala de 557 m.p., din care sala de vanzari acopera 410 m.p.

Magazinul din Turceni, judetul Gorj, functioneaza tot la parterul unei cladiri comerciale de pe strada Sanatatii si se prezinta tot in formatul standard. Are o suprafata totala de 650 m.p., iar sala de vanzari masoara 465 m.p.

Avand magazine in 126 de localitati si peste 6000 de angajati, PROFI este al doilea mare retailer modern din Romania.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...