Magazin social inedit în cartierul Crângași

Persoanele nevoiaşe din Sectorul 6 au şansa prin intermediul proiectului SocialXChange să-şi schimbe viaţa.

Situat în Calea Crângaşi nr.3, magazinul SocialXChange funcţionează de aproape un an, iar până în prezent 102 persoane i-au trecut pragul pentru a presta diferite activităţi în folosul comunităţii (săpat, greblat, curăţat zăpada, încărcat/descărcat marfă, igienizare suprafeţe, etichetare şi aranjare produse pe rafturi, lucru în seră, întreţinere construcţii etc.). De asemenea, conceptul SocialXChange încurajează responsabilitatea socială şi este alături de fiecare membru al comunităţii care a decis să acţioneze pentru viitorul lui şi al familiei sale. În acest sens este remarcabil faptul că doi dintre beneficiarii noştri au reuşit să-şi găsească un loc de muncă stabil.

„Donaţiile persoanelor fizice, dar şi ale companiilor care au înţeles conceptul  SocialXChange şi doresc să suţină coeziunea socială, întâlnesc nevoia punctuală a semenilor noştri care se află la un moment dat într-un impas financiar, dar sunt dispuşi să lucreze pentru a-l depăşi prin muncă. Beneficiarii noştri vor să-şi îmbunătăţească viaţa pe cont propriu, iar în urma muncii prestate pleacă spre casă cu alimente sau alte produse de care au nevoie în momentul respectiv”, a declarat Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6 .

Donatorii au parte de diferite servicii pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 le poate pune la dispoziţia doritorilor (animaţie petreceri pentru copii, spaţiu conferinţe, ore tenis, cursuri pentru copii, salinoterapie, terapie florală, etc).

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...