Luxuria Domenii Residence finalizează faza I de dezvoltare

Impact Developer & Contractor anunță finalizarea primei faze a proiectului Luxuria Domenii Residence în a doua jumătate a lunii mai.

Ansamblul rezidențial este poziționat în noul pol de business al capitalei, unde vor activa peste 20.000 de corporatiști, aspect ce menține un grad ridicat de interes pentru locuințele din proximitate.

Lucrările de construcție a primei faze, denumită A2, au început în luna martie 2018 și s-au finalizat recent, odată cu recepția realizată împreună cu instituțiile statului și intabularea imobilelor, urmând ca apartamentele să fie predate începând cu data de 15 mai 2020.

Ansamblul a fost proiectat încă de la început pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria clădirilor verzi, primind certificarea Breeam Excellent. Prima fază însumează 232 de apartamente și include garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere și penthouse-uri de 4 și 5 camere.

La 31 decembrie 2019, gradul de rezervare era de 55% din apartamentele primei faze, în topul preferințelor fiind apartamentele cu 2 camere.

În contextul unei noi perspective asupra stilului de viață și a modului de raportare la propria locuință, Luxuria Domenii Residence satisface multe din nevoile cetățeanului modern, care dorește să facă o schimbare în bine și să acceadă la următorul nivel, prin calitatea traiului său.

Luxuria Domenii Residence oferă facilități multiple în ansamblu: parcări exclusiv subterane, parc cu grădini tematice, centre de fitnesss, lounge, recepții disponibile 24/7, locuri de joacă pentru copii, acces securizat, pază umană și supraveghere video.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...