Los Tacos a deschis în Ploiești Shopping City

Los Tacos, un restaurant de tip fast-food, cu specific mexican și francez, a reprezentat o investiţie estimată la 65.000 de euro.

Unitatea are 100 mp şi este un nou concept de fast food care îmbină bucătăria mexicană cu artă gastronomică franceză, aducând pe piaţa locală preparate cu totul deosebite.

Deschiderea primei unităţi reprezintă un pas important în strategia de business a brandului de origine franceză, urmărind să îşi dezvolte activitatea prin deschiderea unei francize şi extinderea unei reţele locale la cel puţin zece locaţii.

„Centrul comercial se bucură de un foarte important statut în peisajul de retail din judeţul Prahova şi în împrejurimi şi, totodată, prezintă o mare atracţie pentru categoria turistică. Această poziţionare se traduce prin ocazii numeroase pentru noi de a intra în contact cu un mix echilibrat al consumatorilor, care să aprecieze conceptul ce stă la baza brandului: o fuziune între două mari bucătării care, aduse laolaltă, dau naştere unui gust pe care nu îl mai poţi uita”, a declarat Ilie Coşereanu, director vânzări Los Tacos.

În prima locaţie Los Tacos, clienţii se vor putea răsfăţa cu preparate inspirate din gastronomia mexicană, cu accente franţuzeşti. Savoarea specială este dată de sosurile franceze, făcute în casă, care transformă fiecare masă într-un răsfăţ culinar.

În plus, în perioada următoare, vizitatorii vor putea profita de o serie de acţiuni speciale. Una dintre surprizele pregătite este provocarea Los Tacos, o competiţie în care participanţii se vor întrece în a mânca, în cel mult trei ore, un tacos special preparat, care cântăreşte 2 kg.

Mai mult, fiecare meniu D’Artagnan pentru copii va fi însoţit de o surpriză, o jucărie reprezentând unul dintre cei patru muschetari, D’Artagnan, Athos, Porthos şi Aramis.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...