London Stock Exchange Group a închiriat birouri în Campus 6

CBRE a consiliat London Stock Exchange Group (LSEG) în tranzacția de închiriere a 3.000 m² de spații de birouri destinate unui nou Centru de Servicii al companiei.

Acesta va fi deschis în cursul acestui an în Campus 6, proiect dezvoltat de Skanska, situat în zona de centru-vest a capitalei, lângă Universitatea Politehnică, un amplasament strategic ales de compania britanică. LSEG va angaja în prima fază peste 200 de persoane.

„Suntem foarte bucuroși pentru rolul pe care l-am avut într-o tranzacție foarte importantă, nu doar pentru piața locală de spații de birouri, dar și pentru economia românească în ansamblul său. Simplul fapt că London Stock Exchange Group a ales țara noastră pentru a stabili un centru operațional strategic este în sine o mare realizare. Credem că acest lucru consolidează buna imagine internațională a României în rândul investitorilor străini, existenți și potențiali”, a declarat Răzvan Iorgu, Managing Director al CBRE România.

„Pentru London Stock Exchange Group, cel mai recent chiriaș al nostru, a fost foarte important să aibă un singur interlocutor pentru implementarea proiectului lor strategic. Avem capacitatea să le oferim acest lucru, datorită modului în care cele două divizii ale noastre, Skanska în calitate de Dezvoltator și în calitate de Antreprenor General, operează la nivel integrat, împărtășind aceeași filosofie. Astfel, le-am putut pune la dispoziție toate resursele interne și competențele necesare pentru a-i scuti de pași inutili, ușurând întreg procesul de obținere a spațiului perfect pentru nevoile lor”, a explicat Aurelia Luca, Managing Director al Skanska România.

Conform reprezentanților CBRE implicați în această tranzacție, principalele motive datorită cărora LSEG a ales România pentru a-și deschide noul centru de servicii sunt oportunitățile semnificative de creștere oferite de piața locală și forța de muncă bine calificată.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...