Locuri dedicate pentru comercializarea legumelor în sectorul 4

Și în acest an, în sectorul 4 vor fi puse la dispoziţia producătorilor autentici spaţii special amenajate, destinate comercializării legumelor de toamnă.

Ss-au emis deja acorduri sezoniere pentru 17 comercianţi de varză, care îşi desfăşoară temporar activitatea în zone precum șos. Giurgiului, intersecție cu strada Basarabilor, C-tin Rădulescu Motru, șos. Berceni și șos. Olteniței. 
De asemenea, în același scop, prin Direcţia Pieţe şi Gestionare Activităţi Comerciale Sector 4, alte 32 de locaţii au fost puse la dispoziţia solicitanţilor, după cum urmează:
5 la Piaţa Progresul
5 la Piaţa Apărătorii Patriei
2 la Piaţa Covasna

20 la Piaţa Sudului

 

“Locuitorii Sectorului 4 pot să achiziţioneze produse de sezon la preţuri de producător. Contez pe înţelegerea comercianţilor, amintindu-le că orice abatere de la zonarea impusă va fi sancţionată conform normelor în vigoare”. (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4).
- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...