Locuințele din Vox Vertical Village, livrate cu sisteme smart home

Toate locuințele din cadrul proiectului rezidențial Vox Vertical Village, care se va livra în Timișoara la finalul lui 2019, vor fi echipate cu sisteme smart home de ultimă generație, al căror prețuri pleacă de la 4.000 de euro și ating și 10.000 de euro în cazul penthouse-urilor.

Vânzările în cadrul proiectului au atins 20%, în prezent realizându-se lucrări la radierul dintre etajul întâi și al doilea. Proiectul va reuni 120 de locuințe într-o clădire cu 10 niveluri, investiția realizată în dezvoltarea proiectului ridicându-se la 14 milioane de euro.

Astfel, locuințele din cadrul Vox Vertical Village vor fi echipate cu sisteme inteligente prin care se vor putea controla iluminatul și temperatura ambientală, atât prin acționare directă cât și prin senzori de miscare care pot ridica sau scădea, spre exemplu, temperatura în funcție de prezența unei persoane.

De asemenea, sistemele audio – video din locuință, rulourile, perdele și draperiile, aerul condiționat și sistemele pentru securitatea locuinței – detecție inundație, incendiu, efracție și camere de supraveghere – vor putea fi controlate atât prin intermediul telfoanelor inteligente, tabletelor sau a ecranelor tactile din locuințe.

Prețurile de listă ale sistemelor inteligente incluse în locuințele din cadrul Vox Technology Park pleacă de la 3.500 de euro pentru un apartament cu două camere și ajung la 9.500 de euro pentru un penthouse cu patru camere, ele fiind incluse în prețurile de vânzare.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...