Locuințele de astăzi se reconectează la farmecul atemporal al sobelor de odinioară

Prietenii noștri de la PEFOC, meșteri sibieni care, de peste două decenii de activitate, comercializează și montează profesional o întreagă varietate de șeminee cu design deosebit, ne vor ajuta să ne amintim și să ne reconectăm la farmecul atemporal al sobelor de odinioară ce învăluiau cu căldura și stilul rustic, casele vechi de la țară!  

Confecționată din fontă sau placată cu teracotă, soba pe lemne Pefoc reprezintă o soluție de încălzire rafinată, cu linii de design ce te trimite cu gândul la sobele rustice din casele de la țară, dar care sunt dotate cu caracteristici premium, perfect adaptate nevoilor omului modern. Noile sobe sunt perfecte pentru proiecte imobiliarea care urmăresc să conserve spiritul autentic și tradițional românesc, regăsit în conacele boierești sau casele românilor de odinioară.

Așadar, meșterii sibieni ne propun o listă cu cele mai reprezentative și căutate modele din gamă, datorită prețului accesibil, farmecului inconfundabil și randamentului surprinzător de bun.

Soba tip șemineu va reuși fără prea mari eforturi, să confere o notă inedită de design oricărui tip de interior, dar și căldura tipică unui focar de șemineu pe lemne. Evident, pentru că vorbim despre o soluție rustică, atunci clar vorbim despre o sobă care funcționează pe bază de lemne, foarte rezistentă în timp, accesibilă ca preț, ușor de montat și extrem de eficientă grație materialelor de calitate folosite în procesul de confecționare.

Prima pe listă este Soba K9. Acest model este preferat de majoritatea clienților datorită designului special, care combină motivele tradiționale, cu tehnologia modernă de fabricare, dar și a formelor sale rotunjite ce reușesc să marcheze cu o tușă de eleganță, fiecare cămin în parte. În plus, ceea ce face special acest model de sobă este prezența celor două sticle adiționale de pe lateralele focarului. Cu ajutorul acestora vei putea vizualiza flăcările, din oricare colț al încăperii.

Sora mai mică a modelului precedent, Soba K6 este un model mult mai compact, ceea ce poate deveni un avantaj în cele mai multe cazuri (lipsesc cele două laturi de sticlă de la modelul K9), în rest, dispune de aceleași opțiuni, dotări sau caracteristici regăsite și la modelul mai mare. Din punct de vedere al costurilor, fiind mai mică și mai compactă, automat va fi și mai ieftină, fără să facă însă, rabat de la calitate. Printre opțiuni putem menționa și varianta cu ventilator pentru a uniformiza aerul cald din încăpere, opțiune care va facilita un transfer termic mult mai rapid.

În final, ajungem și la Soba K7 care este și cel mai accesibil model cu design rustic din punct de vedere al prețului din oferta PEFOC. Pe lângă preț, aceasta se bucură și de faptul că poate fi amplasată în spații reduse, consumul fiind unul extrem de redus, pe măsura dimensiunilor ei mai mici decât modelele precedente. Soba K7 este varianta ideală pentru a conferi un plus de eleganță și stil, încăperilor mai mici din locuința, cabana ori casa de vacanță, instalarea ei putând fi făcută într-un timp foarte scurt și fără prea mare efort. Și la acest model, focarul este echipat cu sticlă ceramică termorezistentă de calitate.

În magazinul www.pefoc.ro găsiți și alte modele de sobe pe lemne, sobe pe peleți sau pe gaz, dar și o varietate întreagă de focare de șemineu clasic sau termoșemineu, potrivite pentru toate gusturile, nevoile și buzunarele. De asemenea, aveți la dispoziție o paletă vastă de opțiuni și accesorii pentru personalizare, dar și servicii de montaj profesional la cerere și transport gratuit pentru comenzile voluminoase – totul pentru confortul caloric la superlativ al căminului tău!

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...