Locuinte noi in zona de sud a Bucurestiului

sursa foto: sudrezidential.ro

Zona de sud a capitalei atrage din ce in ce mai multi investitori, dar si cumparatori, in special datorita preturilor de achizitie mai mici fata de restul Bucurestiului. Recent, agentia Sud Rezidential a anuntat trei noi proiecte rezidentiale ce urmeaza sa fie construite in aceasta zona.

Gama Invest, societate de Investitii Imobiliare, anunta continuarea proiectului Gama Residence si lanseaza pe piata cel de al 3-lea proiect, amplasat pe soseaua Oltenitei, stradal. Complexul va avea opt blocuri cu un regim de inaltime P+8 etaje, peste 500 de unitati locative, cu locuri de parcare subterane.

Dezvoltatorii proiectului Metropolitan Residence, amplasat in Zona De Sud a Capitelei, au inceput deja constructia altor sase blocuri. Acestea vor avea in componenta un total de 200 de apartamente si spatii comerciale, avand luna decembrie ca termen de finalizare.

Studio Plus Residence, dupa vanzarea completa a ansamblurilor Studio Plus Brancoveanu, anunta terminarea lucrarilor in termen la Studio Plus Grand Arena Berceni, precum si inceperea lucrarilor la urmatorul proiect. Acesta are in componenta un numar de 160 unitati locative, ajungand astfel la un total de 500 unitati.

Un proiect nou este Family Residence Berceni, cu peste 175 unitati locative, a caror constructie a si inceput deja. Acesta este un ansamblu nou, ce are la baza un concept simplu varietate locativa, un nivel ridicat de finisare interioara, amplasare buna si preturi decente .

In urma studiilor efectuate de SudRezidential.ro reiese ca, pentru constructiile noi, nivelul pretului per metru patrat util este de minimum 800 euro, valoare valabila in zona de sud a capitalei. In acelasi timp, constructiile vechi din aceeasi zona raman la un nivel de 1.000 euro/mp util.

Cele mai multe achizitii s-au facut prin Programul Prima Casa 4, respectiv 65% dintre tranzactii. Restul locuintelor au fost achitate cu ajutorul produselor bancare alternative.

De asemenea, cele mai cautate locuinte raman apartamentele cu doua camere, urmate de garsoniere si apartamente cu trei si patru camere.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...