Locuințe ANL noi la Giurgiu, Reșița și comuna Fărcașa

Agenția Națională pentru Locuințe a recepţionat, luna aceasta, 120 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Giurgiu, 48 de locuinţe în municipiul Reșița și 36 de locuinţe în comuna Fărcașa, sat Buzești (judeţul Maramureș).

Locuințele din Giurgiu (96 de garsoniere şi 24 de apartamente cu 2 camere), repartizate în patru tronsoane cu regim de înălţime S+P+3E (subsol + parter + 3 etaje), au fost construite în amplasamentul din Șoseaua Portului (etapa I).

Până în prezent, în municipiul Giurgiu au mai fost finalizate 252 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din Str. Sloboziei (102 locuințe), Str. Petre Ghelmez nr. 6 (51 de locuințe), Bd. Mihai Viteazul, Zona Steaua Dunării (44 de locuințe) și Aleea Cărămidarii Vechi (55 de locuințe).

Locuințele din Reșița (15 garsoniere și 33 de apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din Zona Calea Caransebeșului (etapa II) şi sunt repartizate în trei tronsoane cu regim de înălţime S+P+3E (subsol + parter + 3 etaje).

Până acum, în județul Caraș-Severin au mai fost finalizate 514 locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în diferite amplasamente din Reșița (242 de apartamente), Băile Herculane (57 de apartamente), Oravița (64 de apartamente), Moldova Nouă (66 de apartamente), Oțelul Roșu (28 de apartamente) și Caransebeș (57 de apartamente).

Locuințele din Fărcașa (36 de apartamente cu 2 camere), repartizate în trei tronsoane cu regim de înălţime P+2E+M (parter + 2 etaje + mansardă), au fost construite în amplasamentul din Strada Independenței nr. 1/A, sat Buzești.

Până în prezent, în județul Maramureș au mai fost finalizate 535 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din Târgu Lăpuș (92 de locuințe), Sighetul Marmației (212 de locuințe), Baia Mare (98 de locuințe), Cavnic (10 locuințe), Seini (30 de locuințe), Dragomirești (9 locuințe), Baia Sprie (20 de locuințe), Ariniș (12 locuințe), Șomcuta Mare (16 locuințe) și Fărcașa (36 de locuințe recepționate în anul 2008).

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...