All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 1 martie | 2021

Listarea Oveit pe SeedBlink s-a suprasubscris în mai puțin 3 ore

Oveit a închis campania de equity-crowdfunding cu Seedblink în mai puțin de trei ore de la lansarea publică.

Proiectul Streams.Live a atras 44 de investitori din cei peste 3200 înregistrați pe SeedBlink, care au depus angajamente de investiții în valoare de €400,000.

În total, în această rundă de finanțare, Oveit a strâns €500,000, diferența față de suma din campania de pe SeedBlink fiind acoperită de patru investitori privați ai companiei.

Credem mult în potențialul tehnologiei Streams.Live, iar finanțarea de pe SeedBlink ne va ajuta să continuăm extinderea la nivel global și să lucrăm în continuare la definirea noii ere experiențiale pentru industria e-commerce”, declară Mihai Drăgan, COO și co-fondator Oveit.

Piața de Live Stream Shopping este în plină ascensiune și are un potențial imens, fiind previzionată să ajungă de la 1 miliard de dolari în 2019 la 320 de miliarde de dolari în 2023, doar în Statele Unite, și la 474 de miliarde de dolari în China.

Runda încheiată de Oveit marchează cea de-a treizecea campanie de finanțare de succes pe platforma SeedBlink, startup-ul românesc facilitând investiții de peste 10 milioane de euro până în prezent.

- PUBLICITATE -