Lista locurilor de muncă disponibile în Veranda Mall Obor

Veranda Mall Obor se apropie de inaugurarea oficială, iar retailerii care au închiriat spații în cel mai nou centru comercial din București angajează pentru completarea nesesarului de personal.

Property Buzz vă oferă o listă completă a acestora, începând cu dezvoltatorul Veranda Mall Obor care caută Info Desk Representative și Office Assistant.

Lasardo Gioielli caută Sales Consultant, persoane dinamice, pozitive, care dau dovadă de seriozitate.

Cupio caută Consultant Vânzări și oferă contract de munca full-time, sistem atractiv de bonificații și prețuri speciale pentru angajați.

H&M caută Asistent Vânzări Part-Time și oferă contract de muncă adaptat timpului pe care doreşti să îl dedici jobului.

Optiblu caută Consultant Vânzări și oferă un program de lucru în ture și salariu fix + bonusuri.

Golden Rose caută Beauty Advisor și oferă salariu fix și bonusuri în funcție de vânzări, bonuri de masă, abonament transport, produse gratuite, cursuri de make-up pentru salariatele cu rezultate, posibilitatea realizării de venituri suplimentare pentru salariatele care au cursuri de make-up.

Gymboland caută Animator socio-educativ / Casier și oferă, pe lângă salariu, bonuri de masă și cadouri de sărbători, bonusuri în funcție de performanțe.

Bijuteria Stil caută Conslier Vânzări și oferă salariu motivant, bonusuri de performanță și training.

Deichmann caută Vânzător și oferă contract de muncă cu normă întreagă, preţuri speciale pentru angajaţi și un pachet salarial atractiv şi alte beneficii.

În final, pentru noua locație, Mesopotamia caută Manager Restaurant.

 

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...