LimePass, abonament săptămânal pentru serviciile Lime

Lime anunţă lansarea serviciului de abonamente LimePass în Bucureşti. Acesta este menit să îi ajute pe cei care se deplasează zilnic cu trotinetele electrice.

Serviciul de abonamente îşi propune să răspundă nevoilor unui număr tot mai mare al utilizatorilor de micromobilitate, simplificând naveta şi recompensându-i pe cei care utilizează frecvent trotinetele electrice pentru deplasări de zi cu zi într-un oraş cu trafic intens. 

Cum funcționează LimePass

Abonamentul de o săptămână oferă un număr nelimitat de deblocări de trotinete timp de şapte zile consecutive. După achitarea unei taxe din cadrul aplicației, utilizatorii pot debloca trotinete gratuit în următoarele şapte zile.

Costul LimePass Bucureşti este de 18 RON. 

Conform companiei „în funcţie de frecvenţa cu care utilizatorul se deplasează cu trotinete Lime, abonamentul se plăteşte de la sine în doar 2-3 zile. De exemplu, un utilizator care a deblocat o trotinetă de două ori pe zi, timp de o săptămână, ajunge să obțină o reducere de aproximativ 60% din costul deblocărilor.”

Abonamentul LimePass s-a lansat în decembrie în SUA, Australia, Noua Zeelandă şi este disponibil în Europa din ianuarie.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...