LifeBox are o nouă unitate de producție în București, la Apaca

LifeBox se extinde și își mută activitatea într-o nouă unitate în București, pentru care a alocat o investiție de peste 900.000 euro.

Noul spațiu este situat în complexul Apaca, având destinată o suprafață de producție de 1500 mp, la care se adaugă 500 mp pentru zona de birouri.

În bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi opt tipuri de meniuri – Optim, Vegan, Veggie, Fish, Lactose-Free, Sport, Pork-Free & Keto.

Acestea pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la 3 luni în București-Ilfov, Cluj-Florești și Oradea.

Livrarea este realizată contactless, iar ambalajele care erau acceptate pentru reciclare au fost înlocuite cu ambalaje 100% biodegradabile.

Pentru pregătirea meniurilor sunt folosite peste 500 de ingrediente diferite, care provin atât de la producători locali certificați, cât și de la distribuitori sau importatori.

În 2021, cele mai căutate meniuri au fost cele slab-calorice, fapt datorat și contextului actual, în care munca de acasă a determinat o activitate fizică mai restrânsă.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...