Life is Hard, profit în creștere cu 384,18% în primul trimestru 2023

Life is Hard, companie de tehnologie listată pe piața AeRo, a înregistrat o cifră de afaceri de 6.88 milioane lei, cu 14% mai mare comparativ cu anul precedent. Profitul net a ajuns la 1.64 milioane lei, o creștere de 384,18%.

Cea mai mare contribuție la cifra de afaceri o are divizia Insurance, unde volumul de business din primul trimestru se ridică la 3.4 milioane lei.

Life is Hard, prima companie românească de software listată la BVB, piata AeRo, a pornit de la o valoare de piață de 6.37 milioane lei și a ajuns, astăzi, la o capitalizare de 53 milioane lei.

Compania a decis recent distribuirea de acțiuni gratuite în valoare de 4 milioane lei acționarilor înregistrați la data de 15.06.2023, iar distribuirea are loc în baza profitului pentru anul 2022.

În 2022, Life is Hard a început de asemenea procesul de transformare a angajatilor în acționari ai companiei prin programele SOP, demers care a condus la creșterea retenției de personal și care va continua și anul acesta.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Romanian Software ajută firmele să facă scenarii bugetare printr-o aplicație

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...