LIFE Group pregătește investiții de peste 4 milioane euro pentru deschiderea a 15 noi clinici

LIFE Group pregătește deschiderea a cel puțin 15 noi locații, atât stomatologice sub brandul Life Dental Spa, cât și de medicină regenerativă, un nou concept ce va purta numele de Life Beauty.

Vor fi deschise 10 noi clinici dentare și cel puțin patru noi locații Life Beauty, la nivelul întregii țări, dar și o clinică ce deservește atât componentei de tratamente dentare, cât și de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging.

Pe harta locațiilor pentru noi investiții în clinici dentare, de beauty se numără cel puțin trei unități în București, respectiv câte una în Constanța, Timișoara, Târgu Jiu, Craiova, dar și în alte orașe din țară.

Bugetul de investiții pentru o clinică dentară sau regenerativă, pentru o locație în regim de parteneriat, pornește de la 20.000 euro – reprezentând o participație minoritară din afacere – și poate ajunge până la 49% din business.

Investiție de peste 1 milion de euro într-o clinică de medicină regenerativă

Clinica de medicină regenerativă, ce va cuprinde atât conceptul de tratament dentar, cu cele de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging dar și nutriție se va deschide la București, zona Tineretului.

Valoarea totală a investiției depășește 1 milion de euro, iar LIFE Group deține un pachet de 51% din acțiunile viitoarei locații unice din România.

Compania deține 12 clinici Life Dental Spa la București (Victoriei, Magheru, Unirii, Orhideea), Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu, Pitești, Constanța și o clinică Life Dental în București, inaugurată luna aceasta.

CITEȘTE ȘI: KKR va achiziționa pachetul majoritar din Coty Professional Beauty

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...