Life Dental Spa pregătește investiții de peste 2 milioane euro și cel puțin 5 noi clinici

Trending

Life Dental Spa a bugetat investiții de peste 2 milioane euro în acest an și vizează deschiderea a cel puțin cinci noi cabinete dentare. În acest moment deține 10 cabinete la nivel național.

Printre orașele vizate se numără Ploiești, Timișoara, Constanța, Târgu Mureș, Galați, Craiova, Giurgiu, Bacău sau Suceava. Este luată în considerare inclusiv preluarea de locații existente.

Potrivit companiei, bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 20.000 euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

Potrivit datelor Life Dental Spa, prețurile serviciilor stomatologice din România sunt și cu până la 75% mai accesibile decât cele practicate în Vest, iar interesul pentru turismul medical a crescut în mod continuu.

Spre exemplu, prețurile pentru un implant dentar pornesc de la 400 euro și pot ajunge până la 1.000 de euro. Spre comparație, atât în Europa de Vest, cât și în SUA, prețurile unei astfel de proceduri sunt și de cinci ori mai mari.

CITEȘTE ȘI: Affidea se extinde în Cluj-Napoca prin achiziționarea CT Clinic

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești