Life Dental Spa a depășit pragul de 10 milioane euro cifră de afaceri

Până la sfârșitul acestui an, grupul vrea să deschidă cel puțin o nouă clinică în București, pentru care caută activ spațiu

Grupul de firme care deține brandul de clinici dentare Life Dental Spa a înregistrat o dublare a cifrei de afaceri în ultimul an, până la peste 10 milioane de euro.

Principala ramură a activității de business a grupului este reprezentată de clinicile dentare Life Dental Spa, urmată de laboratoarele proprii de tehnică dentară, precum și activitățile de Marketing și Management. 

Investițiile realizate în ultimii 3 ani se ridică la peste 10 milioane de euro și cuprind, în cea mai mare parte, deschiderea unui număr de nouă locații în principalele orașe din țară.

În prezent, clinicile Life Dental Spa funcționează în București (3 locații), Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu, Pitești și Constanța. Urmează o nouă clinică în București și câte una în Ploiești, Timișoara sau Craiova

În perspectiva următorilor ani, grupu condus de Ștefan Obreja, are în plan să ajungă la cel puțin 30 de clinici la nivelul întregii țări, investiții ce vor depăși 7,5 milioane euro.

Bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 10.000 de euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: România poate deveni un hub pentru turismul dentar

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...