Lidl Valea Oltului, închis pentru modernizare

Lidl va investi în reamenajarea magazinului situat pe Strada Valea Oltului, Nr. 93 – 107, Bucureşti. Acesta va fi închis în zilele de 5 și 6 septembrie, urmând a se redeschide în data de 7 septembrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 7 septembrie, și până duminică, 10 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Valea Oltului, Nr. 93 – 107, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Strada Moinești, Nr. 63 și de pe Strada Prelungirea Ghencea, Nr. 88 – 92.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...