Lidl va deschide un magazin în Pipera Plaza

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea în data de 10 septembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 188 de magazine.

Noua unitate se va deschide în Voluntari, județul Ilfov, Șoseaua București Nord, nr. 14, în incinta Pipera Plaza. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m², o capacitate de 100 de locuri de parcare, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.