Lidl va deschide un magazin în Bragadiru

sursa foto: lidl.ro
sursa foto: lidl.ro

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 27 noiembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 184 de magazine.


Noua unitate se deschide în Bragadiru, pe Șoseaua Alexandriei, nr.229, fiind primul magazin Lidl din oraș,  și are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m². Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 25 de noi locuri de muncă la nivel local.  

 

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

 

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...