Lidl Sighișoara, un magazin cu design unic în rețeaua locală

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea, în data de 8 martie, a primului magazin din Sighișoara. Magazinul are un format unic în portofoliul Lidl, special realizat pentru a se încadra în specificul arhitectural al orașului.

Lidl Sighișoara este situat pe Str. Gheorghe Lazar nr. 6, iar odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul va avea o suprafață de 1.368 m² și peste 120 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Formatul noului magazin Lidl Sighișoara este unul unic, creat din dorința de a se încadra în peisajul arhitectural aparte al zonei situate în proximitatea Cetatății Sighișoarei, inclusă pe lista Patrimoniului UNESCO, ca fiind singurul oraș-cetate medieval locuit. Printre elementele arhitecturale distincte, se numără fațada realizată din cărămidă aparentă și acoperișul din țiglă.

Deși aspectul exterior al unității este inspirat de arhitectura specifică orașului, procesul de construcție al noului magazin a fost adaptat la cele mai noi standarde de sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului, dar și cerințele pieței. Proiectul a fost realizat de către Lidl în colaborare cu un antreprenor general român și cu sprijinul autorităților locale.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...