All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 2 decembrie | 2020
-1.1 C
București

Lidl si JustSmile lanseaza un concurs de felicitari pentru primavara

sursa foto: https://www.acasa.ro/felicitarideprimavara

Lidl si JustSmile lanseaza un concurs de felicitari pentru primavara 2012. Concursul “Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 2 premii” ofera castigatorilor vouchere de cumparaturi de 500 euro fiecare.

 

- PUBLICITATE -

Concursul este deschis persoanelor dornice sa faca o surpriza frumoasa celor dragi. Concurentii au posibilitatea de a alege dintre variantele de felicitari virtuale puse la dispozitie de catre cei doi sponsori pentru a trimite mesaje familiei, prietenilor si persoanelor speciale din viata lor.

 

Prin acest concurs, castigatorii au sansa de a-si face aprovizionarea dintr-unul dintre cele mai bune magazine alimentare de discount din Romania sau de a investi in sanatatea lor dentara, intr-o clinica la cele mai inalte standarde.

 

Concursul se desfasoara in perioada 29 februarie-14 martie 2012 si 8 aprilie-21 aprilie 2012.

Concursul va avea 2 castigatori. Vor fi alese castigatoare persoanele care trimit cele mai multe felicitari.Castigatorii concursului “Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 2 premii” vor fi desemnati pe 21 aprilie 2012, ora 17:00, de catre echipa site-ului www.acasa.ro.

In caz de egalitate, va fi desemnata castigatoare persoana care s-a inscris prima in concurs.

Premiile pentru concurs sunt oferite de catre S.C. Lidl Discount S.R.L si S.C. Ceris Dent Activ S.R.L.

Cele doua premii constau din 2 vouchere in valoare de 500 de euro fiecare.Regulamentul integral al concursului este disponibil in mod gratuit la adresa acasa.ro/felicitarideprimavara .

 

- PUBLICITATE -