Lidl premiază o familie pasionată de gătit

Lidl, alături de Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, lansează o nouă provocare culinară pentru întreaga familie. 

După ce a găsit cele mai talentate familii pasionate de gătit din Craiova, Timișoara, Constanța, Iași, Suceava, Cluj Napoca și Brașov, cea mai mare bucătărie mobilă din România poposește în București pe 10 și 11 septembrie. Astfel, Lidl invită cele mai talentate familii din România, pentru care gătitul este mai mult decât o pasiune, să se alăture competiției de gătit în aer liber din țară, jurizată de Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits.

Sâmbătă, 10 septembrie, în parcul Titan – Aleea Rotundă, începând cu ora 15.00, are loc semifinala locală din București. Patru echipe se vor întrece să gătească preparate care mai de care mai gustoase, pentru a ajunge în finală.

Marea finală are loc pe 11 septembrie tot în parcul Titan – Aleea Rotundă, începând cu ora 10.00. Cei 8 câștigători din semifinalele locale se vor întrece pentru a câștiga vouchere Lidl, în valoare de 500 de lei, excursii în România, oferite prin Lidl Tour sau chiar marele premiu de 5000 euro și posibilitatea de a participa într-o reclamă Lidl.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...