Lidl pregătește noi magazine

sursa foto: lidl.ro
sursa foto: lidl.ro

Unul dintre retailerii cu cea mai agresivă expansiune în România, Lidl, pregătește noi magazine în București și în apropierea capitalei.

Astfel, o nouă unitate Lidl va funcționa în orașul Popești Leordeni, o zonă care a cunoscut o dezvoltare pronunțată datorită noilor ansambluri rezidențiale construite acolo. Pentru magazinul din Popești Lidl caută Șef Magazin (vezi detalii aici) și Șef adjunct magazin (vezi detalii aici). dacă sunteți interesați de unul dintre aceste locuri de muncă trimiteţi CV-ul, însoţit de o scrisoare de intenţie, specificând poziţia pentru care aplicaţi, la [email protected] sau la adresa: Lidl Discount SRL – Str. Industriilor, nr.19, Chiajna, 077040, Ilfov.

Un nou magazin Lidl se va deschide în sectorul 6, pe Bd. Uverturii nr. 202-204. Pentru acesta s-a obținut autorizația de construire și s-au început lucrările.

Tot în sectorul 6, Lidl a început organizarea de șantier pentru noul magazin ce se va construi la intersecția străzilor Lujerului cu Bd. Timișoara, vis-a-vis de Plaza România Mall.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...