Lidl Pallady, al 11-lea magazin al rețelei cu acoperiș verde

Lidl va deschide două noi magazine pe data de 11 iunie, unul în București și unul în Timișoara.

Noul magazin Lidl București se află pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, iar cel din Timișoara este situat pe Calea Circumvalațiunii, Nr. 4.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp și peste 120 de locuri de parcare. În magazinul din București vor lucra peste 20 de angajați, iar în cel din Timișoara, 30.

Orarul de funcționare al celor două magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Lidl Pallady dispune de un acoperiș verde cu o suprafață de peste 800 mp, fiind cel de-al unsprezecelea astfel de magazin din portofoliul rețelei din România.

Acoperișul verde contribuie în primul rând la eficiența energetică a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an.

În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...