Lidl, noi magazine la Galați și Orăștie

Lidl deschide două magazine în județele Galați și Hunedoara, pe data de 31 mai. Noile unități se deschid în Galați, pe Str. Oțelarilor, Nr. 13, și în Orăștie, pe Str. Eroilor, Nr. 19. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă.

Cele 2 magazine Lidl deschise pe 31 mai sunt construite la standarde ridicate de sustenabilitate. Astfel, alături de sediul central Lidl, recent inaugurat, și de magazinele cu acoperiș verde din capitală și din Constanța, procesul de execuție al unităților se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Procesul de construcție al noilor magazine se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, fiecare magazin este echipat cu soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Spre exemplu, și în cele două magazine sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Fiecare dintre cele două magazine va avea o suprafață de aproximativ 1300 mp2. Totodată, fiecare unitate dispune de locuri de parcare: peste 120 Lidl Galați și peste 60 în Orăștie. Mai mult, vor exista locuri de parcare special amenajate pentru persoanele cu dizabilități și pentru familii cu copii.

Orarul de funcționare al Lidl Galați va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 19:00. În Orăștie, magazinul Lidl va funcționa între 08:00 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 17:00.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...