Lidl modernizează magazinul din Gherla și deschide o unitate nouă la Marghita

Lidl va inaugura două magazine pe data de 13 august: unul în orașul Gherla, județul Cluj, care dispune și de stație de încărcare pentru automobile electrice, iar celălalt în orașul Marghita, județul Bihor.

Magazinul Lidl Gherla, de pe Strada Hăşdăţii, Nr. 1, înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe la începutul acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei.

Noul magazin Lidl Marghita este situat pe Strada Ion Luca Caragiale, Nr. 31-35. Magazinul din Marghita este prima unitate a retailerului din acest oraș, iar în urma inaugurării sale, vor fi create peste 25 de noi locuri de muncă.

Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp.

De asemenea, unitatea Lidl Marghita dispune de 80 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl Gherla are peste 130 de locuri de parcare, dispunând totodată de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Orarul de funcționare a celor două magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...