Lidl mai deschide două magazine noi, la Cisnădie, județul Sibiu și Caransebeș

Lidl inaugurează pe 21 noiembrie două magazine noi, la Cisnădie, județul Sibiu și municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin. Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea 45 de locuri de muncă.

Noul Lidl Cisnădie se află pe Strada Grigore Ionescu, Nr. 8, iar Lidl Caransebeș este situat pe Strada Ardealului, Nr.127. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de 1.330 mp.

De asemenea, Lidl Cisnădie dispune de 130 locuri de parcare, în timp ce Lidl Caransebeș are 95 locuri de parcare. Orarul de funcționare al noilor magazine va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Noile magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

CITEȘTE ȘI: Lidl Covasna, primul magazin din oraș, se deschide în 26 noiembrie

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...