Lidl a lansat colecția „We Love Denim”

Începând cu 21 martie, Lidl România lansează în magazine prima colecție vestimentară din denim – We Love Denim. Din materiale rezistente și culori plăcute, noile articole au fost testate pentru a le asigura durabilitatea îndelungată indiferent de provocările zilnice. 

Dacă ești în căutarea confortului, dar vrei să fii în pas cu moda, articolele vestimentare din colecția We Love Denim sunt alegerea potrivită. Rezistența, textura, culoarea și detaliile fiecărui articol au fost testate pentru ca tu să fii sigur că merită un loc în dulapul tău pentru mult timp.

Pentru doamne, Lidl îți propune articolele perfecte pentru o dimineață grăbită, cu multe ținute schimbate iar și iar înainte de a pleca de acasă:  jeans (49.99 lei), cămăși din denim (44.99 lei), tricouri (29.99 lei) sau pantaloni lejeri (39.99 lei).  Petrece o zi la birou în haine care reușesc să îți ofere confortul necesar în orice situație.

Jachetele de denim (69.99 lei), bluzele cu mânecă lungă (24.99 lei), pantalonii lejeri (49.99 lei) sau jeanșii (49.99 lei) pentru bărbați sunt numai bune pentru zile cu program încărcat, în care vrei să te îmbraci cât mai lejer, sau pentru o plimbare relaxantă în parc.

Odată cu lansarea colecției We Love Denim, dar și a noului cont de Instagram, Lidl te provoacă să participi la concursul organizat în perioada 16-29 martie. Tot ce trebuie să faci este să accesezi contul oficial @LidlRomania, să urmezi instrucțiunile și intri automat în cursa pentru a câștiga unul dintre zecile de premii oferite: 20 de ceasuri din gama de produse We Love Denim, un Polaroid Snap, un iPad, sau chiar marele premiu – un iPhone 6S.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...