Lidl La Iordache ajunge la Timișoara

Lidl redeschide restaurantul de tip pop-up „La Iordache” în Timișoara, împreună cu cei mai experimentați bucătari din România.

În plus, între 5 și 11 septembrie, poți câștiga o excursie la Cund, în județul Mureș, oferită prin Lidl Tour la cumpărături de minimum 50 lei de la Lidl, care includ cel puțin un produs Cămara Noastră.

Aflat în inima Transilvaniei, satul Cund din județul Mureș este un loc feeric, care îmbină cultura cu relaxarea și cu voia bună. Acum, și tu poți descoperi sufletul satului transilvănean, cu tradițiile și obiceiurile lui specifice. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de la Lidl, în perioada 5-11 septembrie, de minimum 50 lei și cel puțin un produs Cămara Noastră. Înscrie apoi codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro și vei putea dormi în tihnă, timp de două nopți, alături de cineva drag, la o vilă de trei stele, cu demipensiune. În plus, vei avea ocazia să participi la o degustare de vinuri românești premium și te vei putea bucura de o plimbare cu calul sau căruța, timp de o oră. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

 „La Iordache” se deschide în Timișoara

Înscrie-te pe surprize.lidl.ro/camaranoastra pentru a-ți rezerva un loc la restaurantul de tip pop-up La Iordache, pe care Lidl îl aduce în Timișoara în perioada 7-11 septembrie.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...