Lidl La Iordache ajunge la Constanța

Împreună cu cei mai experimentați bucătari din România, restaurantul pop-up Lidl La Iordache se deschide în Portul Tomis din Constanța, între 27 și 31 iulie.

Redescoperă tradițiile culinare cu specialități precum Babicul (4.49 lei), preparat ca în Buzău, din carne de oaie și vită, condimentată cu boia naturală din ardei roșii iuți, numai bun cu puțin muștar cu boabe negre (2.99 lei). Încearcă și rulada coaptă de Ceptura (3.29 lei/100g), din piept și pulpă de pui, rumenite la cuptor cât să-ți lase gura apă.

Pune pe platou și brânză Horezu din lapte de oaie (4.99 lei/100g), maturată cel puțin cinci luni și tăiată manual, dar și niște caș afumat (6.99 lei/300 g), din lapte bun, ținut la fum până când a ajuns la consistența și gustul pe care îl vei recunoaște cu usurință. Și mai adaugă și brânză de burduf din lapte de oaie (12.99 lei/400g), făcută numai din lapte de oaie, după o rețetă specifică din Mărginimea Sibiului.

Cum îți surâde o porție de varză sau de fasole cu cârnați, ori cu costiță sau ciolan (4.99 lei)? Și cu un ardei iute în oțet (3.49 lei/140g masă solidă). Dar niște cârnați la garniță (12.99 lei)? Le vei regăsi, alături de multe alte bucate delicioase, pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara, începând cu 25 iulie.

Lidl La Iordache se deschide în Portul Tomis din Constanța

Dacă ți-am făcut poftă să te înfrupți din specialitățile tradițional românești, înscrie-te și tu și rezervă-ți gratuit un loc la restaurantul de tip pop-up Lidl La Iordache. Poți veni cu 2, 3 sau 4 dintre cei dragi să vă bucurați de o masă pe cinste și de o priveliște așișderea.

Călătorește pe plaiuri maramureșene

Cumpără de minimum 50 de lei și cel puțin un produs Cămara Noastră, înscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro și poți câștiga o excursie la Vișeul de Sus, în Maramureș, oferită prin Lidl Tour. Alături de cineva drag, vei putea dormi în tihnă, timp de 4 nopți, la hotelul de 3 stele Mirage Resort, cu demipensiune. În plus, vei avea ocazia să pleci într-o excursie cu Mocănița pe Valea Vaserului, iar accesul la Aqua Parc este gratuit.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...