Lidl îți echipează mașina

Din 18 ianuarie, Lidl vine în ajutorul șoferilor cu noile produse adaptate pentru mașină, din colecția auto. Astfel, te vei putea bucura de confortul mașinii tale grație huselor cu funcţii de încălzire și masaj, vei reuși să mergi oriunde la munte echipându-ți mașina cu suportul auto pentru schiuri și îți vei încărca inteligent bateria automobilului cu ajutorul redresorului auto cu display.

Husa auto cu funcții de încălzire şi masaj, din gama Ultimate Speed  (121,00 lei/buc.), este ideală pentru scaunul de mașină, dar și pentru fotoliu sau șezlong. Aceasta dispune de șase motoare şi nouă funcţii de masaj pentru umeri, spate și coapse, dar şi de o funcţie de încălzire, contribuind astfel la sporirea confortului, fie la volan, fie acasă sau la birou.

Din aceeași gamă face parte și setul de huse auto Premium/Malta (89,00 lei/set). Acesta se pliază perfect pentru orice tip de automobil și conține două huse pentru scaunele din față, o husă pentru bancheta din spate şi cinci tetiere. Husele sunt compatibile inclusiv pentru scaunele cu airbag lateral.

Dacă vrei să îți plimbi bebelușul cu mașina, oriunde în oraș sau în vacanțe, la Lidl vei găsi scaunul auto pentru copii din gama Nania (193,00 lei/buc.). Scaunul are protecție împotriva impactului lateral, conține curea și închidere căptușite, precum şi un sistem de centuri în trei puncte, reglabile pe înălțime. Pentru ca toate necesitățile celui mic să fie satisfăcute în timpul deplasării cu mașina, scaunul auto din gama Nania este dotat cu funcție de legănare și conține amortizor pentru nou-născuți.

În cazul în care doreşti să petreci un weekend pe pârtie, alături de familie sau prieteni, acum poți beneficia de mai mult spaţiu pentru bagaje, datorită suporturilor auto pentru schiuri din gama Car Accesories (111,00 lei/buc.), special concepute pentru până la patru perechi de schiuri sau pentru două plăci de snowboard.

Și dacă bateria mașinii tale are nevoie de încărcare, îți poți achiziționa redresorul auto cu display din gama Ultimate Speed (72,00 lei/buc.). Acesta are comandă inteligentă cu microprocesor, program de diagnosticare și operație de încărcare controlată. Se poate folosi atât la autoturisme, cât și la motociclete. Pentru o manevrabilitate ușoară, redresorul conține și un ecran LCD pentru programele de încărcare, unde sunt menţionate valoarea tensiunii și starea încărcării.

Pentru ca iarna să nu îți dea bătăi de cap atunci când ești la volan, poți opta pentru produsele Lidl precum: ștergătoarele de parbriz cu funcție telescopică, din gama Ultimate Speed (14,51 lei/buc.), fără trepte intermediare, pentru locurile greu accesibile; termoprotecția de parbriz, din gama Ultimate Speed (9,67 lei/buc.), ce nu necesită răzuirea gheții pe timp de iarnă, potrivită pentru parbrize standard de autoturisme; termometrul auto pentru interior și exterior, din gama Auriol (16,44 lei/buc.), cu funcție de avertizare sonoră de îngheț, cu monitor de afișare a temperaturii interioare și exterioare – include senzor exterior cu cablu de 3 metri.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...