Lidl introduce în ofertă articole de uz casnic realizate din plastic reciclat

Lidl introduce din 1 aprilie, pentru prima dată în sortimentul său de produse in-and-out, articole de uz casnic realizate din cel puțin 95% plastic reciclat.

Clienții vor găsi coșuri pentru rufe, disponibile în două variante, de 36 L (34,99 lei) și de 27 L (17,99 lei), găleți, de 12 L (9,99 lei) sau de 5 L (4,99 lei), seturi de umerașe (13,99 lei, 10 buc.) și coșuri de gunoi (24,99 lei).

Prin alegerea articolele de uz casnic fabricate din plastic reciclat, clienții pot opta pentru o alternativă sustenabilă, iar, prin achiziția lor, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Peste 1400 de tone de plastic reciclat au fost deja folosite în fabricarea articolelor de uz casnic disponibile în magazinele Lidl din toată lumea.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...