Lidl înlocuiește vechiul magazin din Mioveni

Lidl înlocuiește vechiul magazin din orașul Mioveni, județul Argeș, cu o unitate nouă, mai modernă. Inaugurarea acesteia va avea loc pe data de 30 aprilie.

Lidl Mioveni este situat pe Bulevardul Dacia, Nr. 136 – 138 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul Lidl Mioveni are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp și dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două mașini simultan.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Magazinul Lidl de pe Bulevardul Dacia, Nr. 136 – 138 înlocuiește unitatea aflată pe Bulevardul Dacia, Nr. 11, care se închide pe 29.04.2020, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Noul magazin Lidl din Mioveni dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Și în noul magazin din Mioveni se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...