Lidl închide un magazin din Severin

.
.

În data de 1 mai, unul dintre cele trei magazine Lidl din Drobeta-Turnu Severin va fi închis. Tuturor angajaţilor acestui magazin li s-au oferit soluţii alternative pentru a rămâne în continuare în cadrul companiei.

 

Lidl optimizează permanent portofoliul de magazine și depozite, din punct de vedere al rentabilității acestora. Această analiză presupune atât cumpărarea unor terenuri în locații strategice, pe care sunt construite magazinele sau depozitele Lidl, renovarea unor locaţii strategice, dar și renunțarea la un magazin neprofitabil, amplasat pe un teren a cărui chirie era mult prea mare.

Fiind construit pe un teren închiriat, magazinul Lidl situat pe bulevardul Mihai Viteazu, nr. 3 bis, a aparținut inițial lanțului de magazine Plus. Din cauza faptului că acesta a devenit neconform standardelor Lidl şi în acelaşi timp neprofitabil, a fost luată decizia închiderii lui. 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...