Lidl închide magazinul din Bd. Iuliu Maniu

Lidl va reamenaja magazinul din București, situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B. Acesta va fi închis până pe 18 august, ora 7.30.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, alături de elemente de ambient precum imagini color și mesaje realizate din litere volumetrice decorative.

Pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie. Pentru a minimiza impactul asupra mediului, întregul sistem de climatizare va fi înlocuit, contribuind astfel la o eficiență energetică superioară a magazinului. Totodată, după redeschidere, magazinul va oferi un plus de funcționalitate pentru clienți.

Pentru a-i ajuta pe aceștia să găsească mai ușor produsele preferate, grupele de marfă vor fi reamenajate, iar pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Îmbunătățirile aduse magazinului includ și beneficii pentru angajați. Aceștia se vor putea bucura de un nou concept al zonei pentru personal, cu un design mai plăcut și mai practic.

De la redeschiderea de joi, 18 august, și până duminică, 21 august, magazinul Lidl de pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. În plus, în perioada de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Bulevardul Timișoara, nr. 42C și Strada Sergent Nuțu Ion, nr. 12.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...