Lidl inaugurează un magazin și un parc la Tuzla

Lidl va inaugura un magazin în Tuzla, în data de 26 iulie 2018. Noua unitate este situată pe Strada Aviatorilor Nr.1A.

În procesul de construcție a magazinului Lidl Tuzla s-au folosit soluții și tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. De exemplu, clădirea beneficiază de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al clădirii și senzori de prezență, precum și un sistem de recuperare a căldurii din aerul viciat, integrat în instalația de ventilație.

Odată cu deschiderea Lidl Tuzla vor fi create aproximativ 15 noi locuri de muncă. Noul magazin va oferi clienților o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m² și în jur de 104 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noii unități va fi între 7:00 și 23:00, de luni până duminică.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Lidl a amenajat un parc în oraș

Odată cu inaugurarea noii unități, Lidl a amenajat un parc cu o suprafață de 4.150 mp, cu diverse facilități pentru locuitorii orașului. Situat pe Str. Eternității și Poștei, acesta dispune de locuri de joacă pentru copii, mese de șah și tenis de masă, foișor și băncuțe.

Pentru reducerea consumului de energie, dar și pentru reducerea impactului asupra mediului, iluminarea parcului se realizează cu ajutorul unor panouri fotovoltaice și senzori de prezență. În spațiul verde creat de Lidl s-au plantat arbori, arbuști, gazon și s-au amenajat alei pietonale. În plus, în imediata vecinătate a parcului, au fost create 15 noi locuri de parcare pentru localnici.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...