Lidl inaugurează magazine noi în București, Vaslui și redeschide la Pecica

Lidl inaugurează noi magazine pe data de 28 noiembrie în București și Vaslui, iar cel de-al treilea, din Pecica, județul Arad, a fost redeschis după modernizare.

Noul magazin Lidl București se află pe Strada Valea Oltului, Nr. 63-67, Lidl Vaslui este situat pe Strada Ștefan cel Mare, Nr. 195, iar magazinul Lidl Pecica se află pe Strada 1, Nr. 93. Cele trei magazine dispun fiecare de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp.

Noul magazin Lidl Pecica înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 08 mai 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

De asemenea, noul magazin Lidl București dispune de 100 de locuri de parcare, Lidl Vaslui de 130 locuri de parcare, în timp ce Lidl Pecica pune la dispoziția clienților 80 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare al unităților din București, Vaslui și Pecica va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

CITEȘTE ȘI: Clienții Lidl au donat produse pentru peste 5000 de persoane vulnerabile

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...