Lidl inaugurează luna aceasta unitățile din cartierul Cosmopolis și municipiul Mediaș

Lidl inaugurează în data de 30 iunie unitatea din cartierul Cosmopolis (București) și cel de-al doilea magazin din Mediaș, județul Sibiu.

Unitatea Lidl Cosmopolis va funcționa în cadrul extensiei strip mall-ului deja existent în cadrul proiectului, care va ajunge astfel la peste 15.000 metri pătrați închiriabili.

Complexul comercial din cadrul proiectului dispune de parcare proprie cu 70 de locuri, magazine, restaurante, zone de relaxare și alte facilități.

Al doilea magazin Lidl Mediaș este situat înstrada Ion C. Brătianu, nr. 24, în zona centrală a orașului. În apropiere funcționează și magazine Profi, Penny și Carrefour Market.

Mediaș este în topul investițiilor comerciale din orașele medii ale României, după ce Square 7 a achiziționat un teren de 30.000 mp în zona Aurel Vlaicu, unde a început procedurile de autorizare pentru un nou proiect de retail.

Pe lângă acest proiect, dezvoltatorul mai deține în oraș Shopping Park Mediaș, alături de fondul belgian Mitiska REIM. Parcul comercial a fost extins la peste 16.000 mp în 2021.

CITEȘTE ȘI: Peste 100 locuri de muncă disponibile la depozitul Lidl din comuna Fundeni

- publicitate -