All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 21 septembrie | 2020

Lidl inaugurează un magazin în Sfântu Gheorghe, în locul unei unități închise

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Sfântu Gheorghe, județul Covasna, pe data de 19 decembrie. Lidl Sfântu Gheorghe este situat pe Strada Lăcrămioarei, Nr.2.

Lidl Sfântu Gheorghe are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp și aproximativ 30 de angajați. Noua unitate Lidl pune la dispoziția clienților peste 90 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a acesteia este de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl este construit după un format inedit, fiind primul magazin Lidl supraetajat din oraș. Parterul clădirii este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spațiului comercial.

- PUBLICITATE -

Noul magazin Lidl de pe Strada Lăcrămioarei, Nr. 2 înlocuiește unitatea care se afla la aceeași adresă, închisă în prima parte a anului 2019 deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Deschiderea magazinului îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

- PUBLICITATE -